здравейте,проблемът ми е следния:от около седмица алфата ми загрява без да се включва перката,понеже карам бая в трафика,може ли някои да ми даде идея от какво може да е,като преди около седмица си бачкаше нормално
Известие
Collapse
No announcement yet.
загрява,а не охлажда
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Stelio Покажи съобщениездравейте,проблемът ми е следния:от около седмица алфата ми загрява без да се включва перката,понеже карам бая в трафика,може ли някои да ми даде идея от какво може да е,като преди около седмица си бачкаше нормалноAlfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
-
откачи си за малко буксата на термодатчика, който е монтиран на термостата. Ако перката тръгне да се върти, значи трябва да си смениш датчика.
ако не тръгне да се върти, провери си реостата на вентилатора
прегледай и бушоните
между другото радиатора загрява ли се?Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеоткачи си за малко буксата на термодатчика, който е монтиран на термостата. Ако перката тръгне да се върти, значи трябва да си смениш датчика.
ако не тръгне да се върти, провери си реостата на вентилатора
прегледай и бушоните
между другото радиатора загрява ли се?Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениекато застанеш пред колата, отдясно на радиатораДревен и Вечен
Alfa Romeo 1.8TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от chocho33 Покажи съобщениеЗдравейте колеги! моя проблем е ,че колата ми загрява до 110-120c когато е в задръстване, и като пусна климата се охлажда до 90. алфа 1.8ts 98г.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеГолям е шанса да ти е изгоряла първата степен на перката.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеИли вече си за ремонт глава при тия градуси.
По въпроса;колегата няколко поста нагоре ти го е обяснил точно,датчик,реостат,перка.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеИ какво по-точно да и ремонтира.
По въпроса;колегата няколко поста нагоре ти го е обяснил точно,датчик,реостат,перка.
Comment
Comment